Fitness / Yoga / Bootcampers / Crossfit

Wij leveren 24/7 telefonische hulp aan al onze Fitness / Yoga / Bootcampers / Crossfit klanten.

Laat het systeem het werk voor jou doen!

Wil je niet de hele dag bezig zijn met administratieve taken? Stel dan alles in ons ledenadministratiesysteem zo in dat jouw leden het meeste zelf kunnen doen via de “zelf service“. Het lid kan op de club (of thuis) via een tablet zichzelf inschrijven (inclusief een digitale handtekening). Het restant van de maand en/of het inschrijfgeld kan het lid via ideal betalen. Of alles wordt automatisch geincasseerd. Ook de storno's worden automatisch verwerkt en herinneringen en eventuele boetes worden automatisch aangemaakt en verzonden (via email en Whatsapp). De vorderingen kunnen zelfs na een bepaalde tijd automatisch naar een incassobureau worden gestuurd, moch je dat wensen. Wil het lid van abonnement wisselen, een strippenkaart aanschaffen of opzeggen? Via de app en webshop kan het lid dit allemaal zelf regelen. Uiteraard wordt er wel rekening gehouden met het lopende contract.
Maar efficientie zit niet alleen in het automatiseren van processen. In een oogopslag belangrijke gegevens gepresenteerd krijgen is ook een manier om tijd te besparen. Ons systeem heeft verschillende dashboarden waarin deze gegevens over jouw club in duidelijke grafieken worden weergegeven. Deze stuurcijfers kan je uiteraard ook dagelijks in een email ontvangen.
Blijf in contact met jouw leden

Stuur nieuwsbrieven of emails naar specifieke groepen. Is het belangrijk, stuur dan ook een push en whatsapp bericht. Ook kan je instellen dat de email verplicht geaccordeerd moet worden in de app alvoorends men verder kan. En wat dacht je er van om in te stellen dat een lid na 10 dagen nadat hij lid is geworden altijd een email ontvangt met (voedingstips), en na 90 dagen een enquête om te vragen hoe zijn ervaring is. Dit is allemaal automatisch in te stellen.

Behoud jouw leden

Epass Online is het enige ledenadministratiesysteem dat verschillende tools en processen heeft ontwikkeld om de achterdeur zoveel mogelijk dicht te houden. Zowel om leden gemotiveerd te houden om te blijven komen, als leden die stop-gedrag vertonen in beeld te brengen (waar jij met enkele klikken gehoor aan kan geven). Loopt een contract of strippenkaart af van een lid? Met 1 muisklik stuur je ze een nieuwe aanbieding.

Compleet betaalsysteem + webshop

Je kan een onbeperkt aantal webshops aanmaken en zelf bepalen welke producten je in de webshop wil hebben. Leden kunnen tevens een andere prijs krijgen dan 'niet leden', en je kan mailingen inplannen met een rechtstreekse aankooplink en/of kortingscouponcode. Hierdoor verkoop je nog makkelijker. Heb je ook een kassa op de club? Maak voor elke kassa een eigen indeling van producten. De knoppen / producten zijn te categoriseren en je kan ze voorzien van een plaatje.

Toegangsregistratie

De toegang kan geregistreerd worden met sleutelhangers, barcodes, QR-codes, pasjes en telefoons. Eventueel kan een trainer zijn telefoon gebruiken om passen te scannen. Afvinklijsten, of de aanwezigheid automatisch registreren op basis van een (automatische) reservering voor een groepsles kan ook. Wil jij je leden extra motiveren? Laat ze dan toegangspunten sparen zodat ze bijvoorbeeld korting kunnen krijgen op producten in de webshop!

Trainingsschema's, WOD's en Video's

Epass Online heeft meer dan 700 voorbeeldplaatjes voor oefeningen voor in een trainingsschema. Deze schema's kunnen persoonlijk voor 1 lid zijn, of voor alle leden ter beschikking worden gesteld. Ook kan je zelf oefeningen toevoegen of video's uploaden. Via de "WOD's" kan je tevens een vriendelijke competitie houden onder jouw leden.

En meer...

Uiteraard kan met dit ledenadministratiepakket meer dan alleen hier beschreven staat. Zo kan je o.a. ook documenten uploaden bij de leden en subsidies toevoegen of Epass Online gebruiken om de urenregistratie van jouw medewerkers bij te houden. En heb je meerdere vestigingen? Dan kan je ook eenvoudig vergelijkende statistieken uitdraaien.

Het agenda / reserveringssysteem

Prospecten kunnen via jouw website het lesoverzicht opvragen en direct een (betaalde) proefles inplannen. Dit wordt dan eventueel via de webshop direct betaald. Ook is er een prospect-opvolg-systeem ontwikkeld om bel / email lijsten te genereren zodat geen prospecten verloren gaan. Ook zalen, faciliteiten PT's en workshops kunnen via jouw website geboekt worden. Uiteraard kan dit alles automatisch gesynchroniseerd worden met jouw google agenda.

Wil je dat de les alleen doorgaat wanneer er minimaal 3 reserveringen zijn? Of mogen alleen bepaalde leden zich hiervoor inschrijven? Dat is allemaal in te stellen. Ook kan het systeem een automatisch bericht sturen bij een 'no-show' en hebben wij een strafpuntensysteem om leden op de vingers te tikken wanneer ze wel reserveren maar niet langskomen.

Uiteraard zijn er ook diverse overzichten die jou inzicht geven in de populariteit van de groepslessen, de waarderingen die de leden in de app geven (1 t/m 5 sterren) en deze gegevens kunnen per trainer worden opgevraagd (voor een eventuele uitbetaling).

Epass-online: Agenda, online agenda, reserveringssyteem, agendapunten, wachtlijst

Trainen op hartslag

Epass Online heeft in samenwerking met RAF Sport een programma ontwikkelt waarbij ieder individu binnen het fitnesscentrum kan trainen op hartslag. Het lid kan de hartslag aflezen op een groot scherm waarop hij of zij direct feedback krijgt. Zo weet deze sporter meteen of de training effectief genoeg is, hoeveel calorieën er worden verbrand en welke zone hij/zij aanpakt. Dit bestond al voor spinninglessen, maar is nu ook op de markt gebracht voor in de fitnesszaal op individuele basis. Door middel van deze individuele hartslagtraining zullen leden harder werken, zich gemotiveerder voelen en snel weer terugkomen om statistieken te verbeteren.
 
Na iedere training stuurt het systeem alle statistieken per mail of sms door naar het lid. De leden kunnen zelf doelen stellen zoals het aantal te verbranden calorieën per workout of het aantal trainingen per maand. Deze gegevens worden in het ePass-systeem opgeslagen, zodat de trainers deze online kunnen inzien en de betreffende persoon beter kunnen coachen. Daarbij is het mogelijk om een bonussysteem in te zetten. Door middel van onze app – die alles registreert – is het eveneens een optie voor jouw leden om thuis aan de slag te gaan.
 

Wil je een demo of heb je vragen?

    Contactgegevens

    Bel nu voor een afspraak of laat een bericht achter…

    • 079-2047770

    • sales@epass-online.nl

    • Waalstraat 25 7555WD Hengelo