Online reserveringssysteem

Geen bijkomende kosten

24/7 telefonische helpdesk

Unieke functionaliteiten per branche

Het online reserveringssysteem is een van de belangrijkste functionaliteiten van Epass Online. Daarmee beheer je overzichtelijk alle inschrijvingen en reserveringen. Dit zorgt voor een efficiƫntere workflow en een betere ervaring voor je leden. Ons online reserveringssysteem stelt je in staat om tijd te besparen en fouten te verminderen, zodat je je volledig kunt richten op het leveren van hoogwaardige diensten aan je leden.

Zelf ervaren hoe ons ledenadministratieprogramma jouw organisatie of vereniging kan ondersteunen?

Houd reserveringen overzichtelijk met ons online reserveringssysteem

Met ons online reserveringssysteem kun je alle inschrijvingen moeiteloos beheren. Ons ledenadministratiesysteem biedt je een duidelijke en gestructureerde manier om online reserveringen te volgen, wijzigingen aan te brengen en je klanten op de hoogte te houden. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen je leden gemakkelijk hun eigen reserveringen maken en beheren, wat jouw administratieve last vermindert. Online inschrijvingen worden automatisch bijgewerkt in het reserveringssysteem, zodat je altijd een actueel overzicht hebt van wie wanneer aanwezig zal zijn. Dit zorgt voor een soepele en georganiseerde planning, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het verbeteren van je diensten. Het reserveringssysteem werkt ideaal in combinatie met de functionaliteit voor toegangscontrole. Voor beide functionaliteiten betaal je niets extra, want je betaalt bij ons altijd een vaste prijs.

Beheer eenvoudig jouw online inschrijvingen

Wil je zelf ervaren hoe ons ledenadministratieprogramma jouw fitnessorganisatie of vereniging kan ondersteunen? Ervaar zelf de voordelen van ons online reserveringssysteem. Vraag een gratis demo aan door ons contactformulier in te vullen. Ontdek hoe eenvoudig het is om online inschrijvingen te en reserveringen te beheren en te organiseren met onze geavanceerde software inclusief reserveringssysteem.

Wil je Epass-Online, een demo of heb je vragen?

  Contactgegevens

  Bel nu voor een afspraak of laat een bericht achter…

  • 079-2047770

  • sales@epass-online.nl

  • Waalstraat 25 Hengelo

  • KvK: 08156486