Personal Trainers

Wij leveren 24/7 telefonische hulp aan al onze Personal Trainer studio's.

Epass-online: leden, statisitek, betalingen en veel meer...

Houd meer tijd over voor jouw klanten!

Als personal trainer wil je jouw tijd spenderen aan het begeleiden van jouw klanten. En zo min mogelijk aan alle administratieve rompslomp. In ons ledenadministratiesysteem is alles zo in te stellen dat jouw leden het meeste zelf kunnen doen via de “zelf service". Het lid kan thuis via een online inschrijfformulier zichzelf inschrijven (via jouw website). Inclusief een digitale handtekening. Het restant van de maand en/of het inschrijfgeld kan het lid direct via ideal betalen. Maar dit alles kan ook automatisch geïncasseerd worden. De incassobatch maar ook de storno's worden automatisch verwerkt en herinneringen en eventuele boetes worden automatisch aangemaakt en verzonden (via email en Whatsapp). De vorderingen kunnen zelfs na een bepaalde tijd automatisch naar een incassobureau worden gestuurd, mocht je dat wensen. Wil het lid van abonnement wisselen, een strippenkaart aanschaffen of opzeggen? Via de app en webshop kan het lid dit allemaal zelf regelen. Uiteraard wordt er wel rekening gehouden met het lopende contract.

Maar efficiëntie zit niet alleen in het automatiseren van processen. In een oogopslag belangrijke gegevens gepresenteerd krijgen is ook een manier om tijd te besparen. Ons systeem heeft verschillende dashboarden waarin deze gegevens over jouw club in duidelijke grafieken worden weergegeven. Deze stuurcijfers kan je uiteraard ook dagelijks in jouw email ontvangen.

Agendasysteem / Strippenkaart

Leden kunnen via jouw website of via de app een PT inboeken. Ook is het mogelijk dat je een herhalende afspraak voor het lid in de agenda zet. Het systeem zal uiteraard controleren of het lid hier wel het juiste abonnement voor heeft, en eventueel een strip van de strippenkaart afhalen. Heeft het lid er niet genoeg, dan kan er direct een nieuwe kaart worden aangeschaft. Alle PT’s worden tevens gesynchroniseerd met jouw google agenda.

Compleet betaalsysteem + webshop

Je kan een onbeperkt aantal webshops aanmaken en zelf bepalen welke producten je in de webshop wil hebben. Leden kunnen tevens een andere prijs krijgen dan 'niet leden', en je kan mailingen inplannen met een rechtstreekse aankooplink en/of kortingscouponcode. Hierdoor verkoop je nog makkelijker.

Voor PC en mobiel

Of je nu in de auto zit om bijvoorbeeld een klant toe te voegen, of met een laptop op de bank jouw agenda door zit te nemen. Het ledenadministratiesysteem is volledige zowel op de PC als op de mobiel (via onze app) te gebruiken.

Trainingsschema's / Video's

Epass Online heeft meer dan 700 voorbeeldplaatjes voor oefeningen in een trainingsschema. Deze schema's kunnen persoonlijk voor 1 lid zijn, of voor alle leden ter beschikking worden gesteld. Ook kan je zelf oefeningen toevoegen of video's uploaden.

Intakes

Epass Online heeft een zeer uitgebreid intakeformulier die je zelf op maat kan maken. De persoonlijke doelen kunnen hier in verwerkt worden en via het gezondheidsformulier worden alle medische en leefstijl vragen gesteld.

Management / Boekhouding

Om goed inzicht te krijgen in de gezondheid van jouw bedrijf, zijn er een tal van management rapportages die je uit kan draaien. Ook heeft het systeem diverse koppelingen met verschillende boekhoudsystemen zodat het doorgeven van jouw financiële gegevens geen tijd meer in beslag zal nemen.

Leden dashboard

In een oogopslag krijg jij alle informatie van het lid te zien om hem of haar goed te kunnen coachen. Een overzicht van haar doelen en de statussen er van. De meetresultaten van de afgelopen perioden, en hoe lang de huidige trainingsschema’s al in gebruik zijn. Maakt ze ook gebruik van een smartwatch? Dan zie je direct hoe onder andere het verloop was van haar beweegminuten, haar hartpunten, de verbrande calorieën, en het aantal slaapuren.

Epass-online: koppeling met smartwatch, op afstand in controle
Epass-online: leden dashboard, metingen, aanwezigheid, statistieken, afspraken, doelen

Trainen op hartslag

Epass Online heeft in samenwerking met RAF Sport een programma ontwikkelt waarbij ieder individu kan trainen op hartslag. Ook alle data van omtrent de beweegminuten, uitgevoerde sportactiviteiten, het aantal uren slaap e.d. kunnen uitgelezen worden wanneer een sporter een smartwatch draagt (van zowel iWatch, Android of Polar).
Tijdens een training weet de sporter meteen of de training effectief genoeg is, hoeveel calorieën er worden verbrand en welke zone hij/zij aanpakt. Door middel van deze individuele hartslagtraining zullen leden harder werken, zich gemotiveerder voelen en snel weer terugkomen om statistieken te verbeteren.

Na iedere training stuurt het systeem alle statistieken per mail of sms door naar het lid. De leden kunnen zelf doelen stellen zoals het aantal te verbranden calorieën per workout of het aantal trainingen per maand. Deze gegevens worden in het Epass-systeem opgeslagen, zodat je deze online kan inzien en de betreffende persoon beter kan coachen. Daarbij is het mogelijk om een bonussysteem in te zetten. Door middel van onze app – die alles registreert – is het eveneens een optie voor jouw leden om thuis aan de slag te gaan.

Wil je een demo of heb je vragen?

    Contactgegevens

    Bel nu voor een afspraak of laat een bericht achter…

    • 079-2047770

    • sales@epass-online.nl

    • Waalstraat 25 7555WD Hengelo