fysiotherapie praktijken

Wij leveren 24/7 telefonische hulp aan al onze klanten in de fysiotherapie.

Bespaar tijd, laat het systeem het werk doen!

Heb jij naast jouw fysiotherapiepraktijk ook de beschikking over een eigen Fitnessruimte en wil je niet de hele dag bezig zijn met administratieve taken? Stel dan alles in ons ledenadministratiesysteem zo in dat jouw leden het meeste zelf kunnen doen via de “zelf service“. Het lid kan op de club (of thuis) via een tablet zichzelf inschrijven (inclusief een digitale handtekening). Het restant van de maand en/of het inschrijfgeld kan het lid via ideal betalen. Of alles wordt automatisch geïncasseerd. Ook de storno's worden automatisch verwerkt en herinneringen en eventuele boetes worden automatisch aangemaakt en verzonden (via email en Whatsapp). De vorderingen kunnen zelfs na een bepaalde tijd automatisch naar een incassobureau worden gestuurd, mocht je dat wensen. Wil het lid van abonnement wisselen, een strippenkaart aanschaffen of opzeggen? Via de app en webshop kan het lid dit allemaal zelf regelen. Uiteraard wordt er wel rekening gehouden met het lopende contract.

Maar efficiëntie zit niet alleen in het automatiseren van processen. In een oogopslag belangrijke gegevens gepresenteerd krijgen is ook een manier om tijd te besparen. Ons systeem heeft verschillende dashboarden waarin deze gegevens over jouw club in duidelijke grafieken worden weergegeven. Deze stuurcijfers kan jij uiteraard ook dagelijks in een email ontvangen.

Epass-online: leden, statisitek, betalingen en veel meer...
gezondheidsformulieren

Er zitten verschillende gezondheidsfomulieren in Epass Online. Deze kan de klant zelfstandig thuis invullen, of samen met een therapeut op locatie.

Document upload

Je kan een onbeperkt aantal documenten uploaden (of linken naar een extern bestand) bij een lid.

Trainingsschema's / Video's

In Epass Online zitten meer dan 700 voorbeeldplaatjes voor oefeningen voor in een trainingsschema. Ook kan je zelf oefeningen toevoegen of video's uploaden.

Intakes

Epass Online heeft een zeer uitgebreid intake formulier die je zelf op maat kan maken. Denk hierbij aan: Sportgeschiedenis, Medische vragenlijst, Leeftijdsanalyse, Algemene gezondheidstesten, uithoudingsvermogen testen, kracht testen, lenigheidstesten.

Aanwezigheidsregistratie

De toegang kan geregistreerd worden met sleutelhangers, barcodes, QR-codes, pasjes en telefoons. Tijdens de toegangsregistratie wordt je tevens nog even op de hoogte gesteld van de medische toestand van het lid.

Management / Boekhouding

Om goed inzicht te krijgen in de gezondheid van jouw bedrijf, zijn er een tal van management rapportages die je uit kan draaien. Ook heeft het systeem diverse koppelingen met verschillende boekhoudsystemen zodat het doorgeven van jouw financiële gegevens geen tijd meer in beslag zal nemen.

Epass-online: doelen, metingen, voortgang, beloning, statistieken

Doelen en metingen

Een therapeut kan op basis van het intakegesprek, persoonlijke doelen opgeven bij het lid. Hier kan men bijvoorbeeld aangeven hoeveel kg het lid moet verliezen, en voor welke datum. Om het te monitoren kan je ook instellen dat er na een X aantal dagen een controle moet worden uitgevoerd (wat de progressie van het lid bekijkt) en hier automatisch een positief of een extra motiverend emailtje naar verstuurd. Om het allemaal extra motiverend te houden kan men zelfs beloningen toekennen aan het behalen van deze doelen. Zo hebben wij verschillende types spaarpunten. Sommige zijn slechts bedoeld voor onderlinge competitie, terwijl andere juist gebruikt kunnen worden om producten in de webshop (met korting) aan te schaffen.

Buiten deze doelen hebben wij ook “dagelijkse doelen”. Dagelijkse doelen, zijn doelen die elke dag weer opnieuw gehaald kunnen worden. Denk hierbij aan '2 liter water drinken' of 'elke ochtend 20 push-ups'.

Het agenda / reserveringssysteem

In het Epass Online ledenadministratiepakket zit een volledig agenda en reserveringssysteem. Je kan hier niet alleen jullie groepslessen en PT's in kwijt, maar ook notities en personeelsplanningen kunnen er in opgevoerd worden. Wanneer jij tevens een afspraak in de agenda zet, wordt je nog even op de hoogte wordt gesteld van de medische toestand van het lid.

Prospecten kunnen via jouw website het lesoverzicht opvragen en direct een (betaalde) proefles inplannen. Dit wordt dan eventueel via de webshop direct betaald. Ook is er een prospect-opvolg-systeem ontwikkeld om bel / email lijsten te genereren zodat geen prospecten verloren gaan. Ook zalen, faciliteiten, PT's en workshops kunnen via jouw website geboekt worden. Uiteraard kan dit alles automatisch gesynchroniseerd worden met jouw google agenda.

Wil je dat de les alleen doorgaat als er minimaal 3 reserveringen zijn? Of mogen alleen bepaalde leden zich hiervoor inschrijven? Dat is allemaal in te stellen. Ook Kan het systeem een automatisch bericht sturen bij een 'no-show' en hebben wij een strafpuntensysteem om leden op de vingers te tikken wanneer ze wel reserveren maar niet langskomen.

Uiteraard zijn er ook diverse overzichten die je inzicht geven in de populariteit van de groepslessen, de waarderingen die de leden  in de app geven (1 t/m 5 sterren) en kunnen deze gegevens per trainer worden opgevraagd (voor een eventuele uitbetaling).

Epass-online: Agenda, online agenda, reserveringssyteem, agendapunten, wachtlijst

Wil je een demo of heb je vragen?

    Contactgegevens

    Bel nu voor een afspraak of laat een bericht achter…

    • 079-2047770

    • sales@epass-online.nl

    • Waalstraat 25 7555WD Hengelo